L’espera ha acabat: samarretes de tots els colors han tornat als pavellons de Lloret de Mar i la rodalia per celebrar la gran festa de l’handbol 

El torneig agafa dimensions rècord en la seva 12a edició i estén la competició esportiva a Amer, Anglès, Bordils, Palafolls, Riudellots de la Selva i Sarrià de Ter

Gràcies a la Lloret Cup, la Setmana Santa ja és sinònim d’handbol. Així és com prop d’un miler de joves han estrenat avui la 12a edició d’aquest esperat torneig esportiu, que enguany rep 110 equips en 8 categories: aleví, infantil, cadet, juvenil, en categoria femenina i masculina. Hi participen noies i nois d’arreu de Catalunya, però també d’altres comunitats autònomes, d’Andorra, de Sèrbia, de Lituània i de Noruega disposats a passar-ho bé i a gaudir dels valors de l’handbol fins dimecres.

El primer espai a debutar ha estat el ja tradicional pavelló del Molí, de Lloret de Mar, el fortí del campionat, amb forta presència basca en la primera pista gràcies a la vitalitat de l’Urola EK i la seva afició. A la tarda, ha estat el torn de Palafolls, en l’estrena del Palauet a la Lloret Cup, amb la participació destacada del Club Handbol Garbí. Alhora, al Molí, els equips catalans (UE Sarrià, Safa Horta, CH Canovelles, CH Terrassa…) s’han disputat la popularitat dins i fora de la pista. A la grada, l’ambient ha estat a l’altura del bon handbol dels i les participants i les graderies han estat plenes fins a la bandera des de primera fins a última hora.

Presentació del torneig

Un cop segellada la primera jornada de competició, que ha suposat un primer contacte amb el parquet, els equips han pogut compartir experiències a la presentació del torneig a la pista d’atletisme de Lloret de Mar. Tota una aventura musical i lumínica per descarregar tensions després d’un dia de competició amb la companyia de tots els equips.

Segon dia de competició

A banda del Molí, on no s’atura la competició en cap moment, la Lloret Cup demà s’expandeix a Amer, Anglès, Bordils (Blanquiverd i Torrentó), Riudellots de la Selva i Sarrià de Ter. A més, l’handbol tampoc s’aturarà a Palafolls. És el primer cop que la Lloret Cup incorpora aquestes poblacions gironines en la celebració dels partits del campionat, atès el gran interès que ha rebut aquesta edició de la competició.

Amb la participació d’enguany, el torneig recupera la seva dimensió prepandèmia i s’assegura que milers de joves poden tenir una experiència inoblidable vinculada a l’handbol i a la Costa Brava.