Nou pistes de set poblacions gironines han vibrat en la segona jornada del torneig, on els equips han demostrat allò que se’ls dona millor: jugar a handbol i passar-ho bé!

Amb els motors ja en marxa i les primeres sensacions en pista ja agafades, la Lloret Cup ha fet avui gala d’allò que més aprecia: la qualitat de l’handbol base català i espanyol i el creixement dels valors del joc en equip i la convivència del torneig

D’aquesta manera, aquest matí s’han incorporat a la dinàmica de competicions Bordils, Sarrià de Ter, Amer, Anglès i Riudellots de la Selva, juntament amb Palafolls i el Molí de Lloret de Mar, pavellons que van estrenar-se ahir. En total, han estat nou pistes en ple funcionament gràcies als voluntaris, la col·laboració dels clubs i les institucions participants i la bona convivència de la jornada. 

Durant la jornada d’avui han pogut debutar equips que ahir no van competir, com els alevins de l’Handbol GEIEG a Bordils, les cadets del Vilanova del Camí i del Balonmano Villanueva o els juvenils masculins del BM Polinyà o els dos juvenils, també masculins, de l’Handbol Bordils. Amb un ambient amistós, els equips han pogut demostrar tot el que han après durant el primer tram de la temporada i continuar coneixent-se en pista per encarar els últims mesos en les diferents categories amb el màxim rodatge possible.

L’emoció, vinculada a una competició sana, i la companyonia han estat la tònica general al parquet i a les grades, en una jornada que ens ha deixat imatges per al record. 

Tot per decidir a la tercera jornada

Demà, després d’un matí trepidant d’handbol encara amb les nou pistes en marxa, serà el torn de les primeres eliminatòries, de manera que encara està tot per decidir als vuitens i els quarts de final. Qui s’endurà la copa? Qui serà MVP? La Lloret Cup encara té molt per oferir!