S’acosta el comiat de la competició. Abans, però, els equips s’ho hauran de deixar tot a la pista per aconseguir el seu bitllet cap a la final. Quins seran els afortunats?

La Lloret Cup ens està mostrant, altre cop, la millor cara de l’handbol català, espanyol i europeu. Mentre que el matí de la tercera jornada ha estat plàcid, amb els partits que restaven de la fase de grups, la tarda ho ha canviat tot: els equips s’han vestit amb les seves millors gales en matèria de joc per aconseguir el seu passi per les eliminatòries.

Així és com, a partir de les 16:30, han començat les eliminatòries en forma de vuitens i quarts de final a Amer, Anglès, Palafolls, Bordils, Sarrià de Ter, Lloret de Mar, Palafolls i Riudellots. Uns partits trepidants on, a banda dels jugadors, el públic i l’afició han volgut bolcar-se de ple amb els seus equips i s’han fet notar. Amb això, l’emoció ha estat present en les diferents graderies, que no han parat de bullir en tot moment.

La jornada d’avui ens ha deixat partits d’altura, com el derbi barcelonès infantil femení entre l’Handbol Poblenou i el Club Handbol Sant Andreu, els quarts de final cadet masculí entre el Bordils i el Vila-Real, amb els primers jugant a casa, o la pugna entre les noruegues de Hei IL i les guerreres del Villafranca en categoria juvenil femení.

Sense comiat no hi ha retorn

Tot i que encara està tot per decidir, durant la jornada de demà, dedicada a quarts, semifinals i finals, la competició se centralitza a Palafolls i Sarrià de Ter, únicament al matí, i acaba al Molí de Lloret de Mar per viure unes finals inoblidables a partir de les 15:45 h. Encara és tota una incògnita qui arribarà a disputar-les, però els primers favorits comencen a despuntar.

Per aquest motiu, alguns dels pavellons s’acomiaden ja del torneig en la tercera jornada. Des de l’organització de la Lloret Cup volem agrair a les institucions i els clubs participants d’Amer, Anglès, Bordils i Riudellots la seva predisposició i ajuda en tot moment perquè el torneig creixi encara més i superi qualsevol límit.